Renkaiden

Vaihto,

Huolto ja

SÄILYTYS

soittamalla nopeinta ja tehokkainta palvelua

Oikeanlainen käyttö pidentää renkaittesi käyttöikää. Sen lisäksi renkaiden huolto ja olosuhteisiin sopiva ajotapa takaavat sen, että ne tarvitsevat vaihtoa harvemmin.

Nopea rengastoimitus

Uusien renkaiden toimitus asiakkaalle sujuu kauttamme sutjakkaasti: jos niitä ei löydy varastostamme saamme oikeat renkaat paikalle yleensä jo seuraavaksi päiväksi.

Meiltä saat niin kesä-, nasta- kuin kitkarenkaat

Kesärenkailta vaaditaan monipuolisia ominaisuuksia, sillä keliolosuhteet voivat vaihdella paljonkin. Renkaiden tulee säilyttää ominaisuutensa kaikissa sääoloissa: märällä ja kuivalla pinnalla sekä soratiellä ja paahtavalla asfaltilla.
Olipa talvirengasvalintasi kitka- tai nastarengas, tulee molempien valintojen toimia vaikeissakin talvikeleissä. Ota yhteyttä, niin valitaan yhdessä turvallisimmat ja juuri sinun mieltymyksiisi sopivat renkaat!

Varaa aika renkaiden vaihtoon

Kun haluat vaihtaa renkaasi tulevan kauden renkaisiin on hyvä soittaa meille ensin: saamme tietoomme puhelun aikana autokohtaisia yksityiskohtia. Pystymme myös noutamaan jo rengashotellissa mahdollisesti odottavat tulevan kauden renkaat odottamaan vaihtoa valmiiksi paikan päälle

Saamme puhelun aikana myös varattua Sinulle sopivimman renkaiden vaihtoajan – ja vaihto käy käden käänteessä ilman turhaa odotusta

Sesonkiaikoina voit tulla paikan päälle ilman ajanvarausta: käytössämme on vuoronumerojärjestelmä.

HUOM! Jos haluat hankkia kauttamme täysin uudet renkaat tai vanteet tule käymään paikan päälle. Näin saamme tilattua Sinulle 100% varmuudella juuri sopivankokoiset renkaat/vanteet

Jos kyseessä on rengasrikkotapahtuma voit tuoda kulkupelisi suoraan paikan päälle ilman ajanvarausta

Me huollamme ja säilytämme renkaasi

Huolto

Jos renkaasi puhkeaa tarkastamme ja korjaamme sen ammattimaisesti ja turvallisesti.

Rengashotelli

Renkaiden kausisäilytys: jos oma varastotilasi on kortilla, voit jättää renkaasi vaihdon yhteydessä rengashotellipalveluumme: Säilytämme renkaitasi seuraavan kauden – ja säilytyshintaan sisältyy renkaiden alle vaihto, pesu, säilytys ja vakuutus. Erillisen sopimuksen mukaan voimme myös suorittaa renkaillesi muita huoltotoimenpiteitä ja tarkastaa niiden turvallisuuden säilytyskauden aikana.

Etu rengashotellista

Pidämme huolta myös kausisäilytysasiakkaan auton puhtaudesta: pesemme asiakkaan henkilöauton 25 eurolla (päältäpesu).